مقاله بررسی میزان ثبات ایمپلنتهای load شده با Over denture در چند کلینیک خصوصی طی سالهای 86در85

ساخت وبلاگ

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان ثبات ایمپلنتهای load شده با Over denture در چند کلینیک خصوصی طی سالهای 86در85 دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان ثبات ایمپلنتهای load شده با Over denture در چند کلینیک خصوصی طی سالهای 86در85 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان ثبات ایمپلنتهای load شده با Over denture در چند کلینیک خصوصی طی سالهای 86در85،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان ثبات ایمپلنتهای load شده با Over denture در چند کلینیک خصوصی طی سالهای 86در85 :

مقاله بررسی میزان ثبات ایمپلنتهای load شده با Over denture در چند کلینیک خصوصی طی سالهای 86در85 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1387 در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه 9 تا 13 منتشر شده است.
نام: بررسی میزان ثبات ایمپلنتهای load شده با Over denture در چند کلینیک خصوصی طی سالهای 86-85
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله R.F.A= Resonanse Frequency Analysis و I.S.Q= Implant Stabibity Quotient

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: در گذشته ارزیابی نتایج حاصله از درمان های ایمپلنت توسط تکنیکهای رادیوگرافی و محدود کلینیکی نظیر دق (Percussion) محقق می گردید که تنها هدف و کارآیی آن مشخص نمودن Failure ها و Peri Implant bone resorption بوده است.
با استفاده R.F.A به یک معیار کمی صحیح و قابل مقایسه جهت بررسی ثبات ایمپلنت ها می رسیم. هدف از انجام این تحقیق تعیین میزان ثبات ایمپلنتهای Load شده با Over denture درچند کلینیک خصوصی طی سالهای 86-85 بود.
مواد و روش ها: این تحقیق بصورت Cross – sectional انجام پذیرفت. بیمارانی که (13 بیمار) با سیستم Swiss – plus تحت درمان ایمپلنت قرار گرفته و سپس با اوردنچر Load شده بودند مورد ارزیابی قرار گرفته و در یکی از گروههای پنجگانه دکتر میش قرار گرفتند و پس از خارج نمودن Abutment و اتصال Smart – peg خود Fixture ها توسط دستگاه Osstell – mentor مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند و میزان I.S.Q مشخص گردید. روش نمونه گیری در این تحقیق بصورت مراجعه مستمر (Sequential) بوده و سپس داده ها توسط آزمونهای آماری Chi-Square و T-test آنالیز گردیده است.
یافته ها: میزان I.S.Q در فک بالا بصورت میانگین برابر بود با X=70.36±443 و در فک پایین برابر بود با X=79.1±351 و با میانگین کلی برابر .X=74.6±594
نتیجه گیری و توصیه ها: با توجه به نتایج حاصله نتیجه گیری می شود که Implant های ساپورت کننده اوردنچر در کلینیکهای مورد مطالعه همراه با ثبات مطلوب میباشد. همچنین میزان ثبات ایمپلنت در هر مقطعی از پروسه درمان بیش از هر فاکتوری متاثر ازمیزان ثبات اولیه آن (primary stability) حین Placement می باشد که خود ثبات اولیه نیز بیش از هر فاکتوری منوط به مهارت جراح و رعایت صحیح پروتکل جراحی می باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
تاثیر سرباره کوره آهن گدازی با درجه فعالیت پوزولانی کم و با نرمی متفاوت در ترکیب با نانوسیلیس بر مقا...
ما را در سایت تاثیر سرباره کوره آهن گدازی با درجه فعالیت پوزولانی کم و با نرمی متفاوت در ترکیب با نانوسیلیس بر مقا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fdoc-papers5 بازدید : 5 تاريخ : دوشنبه 30 اسفند 1395 ساعت: 11:06